Email elérhetőségünk megváltozott!
  info@uszosteg.hu
 

Technológia
Stégelemek összeszerelése - Úszóstég szerelés - moduláris stégek, műanyag kikötők Jetfloat termékekből

Ön is nagyon egyszerűen elvégezheti az összeszerelést.

A könnyebb megérthetőség érdekében kérjen kereskedőnktől egy szerelési útmutatót.

A JETFLOAT úszóelemeket egy egyenes felületen helyezze egymás mellé oly módon, hogy az elemek járófelületén lévő céglógó (“Jetfloat”) mindig egy irányba nézzen. Ezt segítendő az elemek sarkán lévő pontok is megmutatják a helyes sorrendet, az 1, 2, 3, 4-es saroknak kell találkoznia. Ezek a pontok a járófelület sarkain találhatók. Az összeszerelés előtt az elemek oldalán lévő töltő csavarokat a T kulccsal feszesen be kell csavarni.

Építési utasítás a dupla elemhez:

Párhuzamos kapcsolódásnál középen mindig csak két kapcsoló fül találkozik, a Nr.1 és 4., ezért ott marad egy rés, amit egy dupla hézagoló alátéttel ki kell tölteni. Az elemek élénél természetesen mindig négy fül találkozik össze.

Téglakötésű összeépítés:

Amikor a dupla elemeket elcsúsztatjuk egy fél elemhosszal, akkor minden kapcsolódási pontnál be kell építeni egy szimpla alátétet, mert csak három fül találkozik.

Építési utasítás az egyes elemekhez:

Az egyes elemeket egymás mellé kell csúsztatni a fent ismertetett módon, utána a kapcsoló tüskét beledugni a lyukba és a szerelő kulccsal rögzíteni kell. Az elemek összeszerelésével rövidebb vagy hosszabb, kisebb vagy nagyobb úszófelületeket tudunk kialakítani. Az elemek rögzítését a felületen a kapcsoló tüske biztosítja. Nagy felületeknél kisebb szegmenseket alakítunk ki és azokat a vízfelületen rögzítjük egymáshoz. A rögzítés úgy történik, hogy az összeszerelt szegmenseket – lásd fenti sorrend – egymás mellé úsztatjuk, a kapcsoló tüskéket felülről beletoljuk a fülekbe. Abban az esetben, ha nem illeszkedne, akkor segítsen a láb erejével. Ezután a szerelőkulcsot beleillesztjük a kapcsoló tüskén lévő két furatba és 45 fokkal – 1/8 csavarás – elforgatjuk. Mindegy, hogy a csavarás jobbra vagy balra történik, a kapcsoló tüske stabilan fog állni. Akkor dolgoztunk helyesen, ha a kapcsoló tüskén lévő furatok párhuzamosan futnak az elemek éleivel.


 USZOSTEG.HU - 2024-01-04
Kapcsolódó galéria
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés
Szerelés