Rólunk

Rólunk

Az Úszóstég Kft. 2003-ban azzal a céllal jött létre, hogy terjessze és népszerűsítse a JETFLOAT INTERNATIONAL úszóstég rendszerét. Ez napjainkban a világ legelterjedtebb úszóstég rendszere, felhasználási területeinek száma napról napra növekszik.

Cégünk mára az értékesítésen túl a bérbeadással is foglalkozik, és Magyarországon egyedüliként több mint 700m2 stégfelülettel áll partnerei rendelkezésére.

Meglévő és leendő ügyfeleinket ingyenes tanácsadással segítjük a megfelelő stég kiválasztásában. A stégek telepítését, összeszerelését és kiegészítők gyártását is vállaljuk. A környezetbarát kategóriába tartozó Elektromos kishajónk a Combi Camp 24-es népszerű a horgászok, madarászok és a nyugodt vízi élet kedvelői körében. A vitorlázást kedvelők részére jó hír, hogy a 11m one design típusú ISAF hajó kizárólagos gyártási jogával Európában 2008 óta szintén az Úszóstég Kft rendelkezik. Jelentős szerepünk volt a hajó magyarországi osztállyá szervezésében és a 2009 évi Siófoki Világ Bajnokság megrendezésében.

Örömünkre szolgál, ha az oldal megtekintésével segíthettünk céljai megvalósításában!

Tekintse meg termékeinket!


 USZOSTEG.HU - 2018-06-23