Email elérhetőségünk megváltozott!
  info@uszosteg.hu

Sikereink

Úszóstég - 2022

Továbbfejlesztett vízicsúszda - 2022 - 1.
Hévízi-tó - 2022
Hévízi-tó - 2022
Továbbfejlesztett vízicsúszda - 2022
Továbbfejlesztett vízicsúszda, MSZ-EN1069-1 szabványnak megfelelően - 2022
Jolle rávezető rendszer Balatonalmádi - 2022
Jolle rávezető rendszer Balatonalmádi - 2022
Hévízi-tó - 2022
Állóhajó lecsatlakoztatás időszakos szemle miatt
A Jetfloat úszóstég elemek sokoldalú felhasználhatóságának szemléltetése egy konkrét példán keresztül.
Fürdőstég Balatonszepezden
Szükséghíd, Majális Szigethalom - 2022
Szükséghíd, Majális Szigethalom - 2022
Ügyfelünk még a 2013-as árvíz idején vette az úszóstég elemeket, hogy meg tudja közelíteni az uszályt,
mert a fix átjáróhíd víz alá került. Ez követően nyaranta motorcsónak kikötőnek és felvezető rendszernek vannak hasznosítva az elemek. Most pedig az uszály időszakos szemléje kapcsán építettünk belőle munkapontonokat,
kihasználva a kimagasló teherbíró képességeket. A szárazföld felől nem lehet daruval megközelíteni az uszályt. Az úszóstég pontonok lehetővé tették a vízszintváltozás lekövetését. Az uszály lecsatlakoztatásakor alacsony volt a Duna vízállása, visszakapcsoláskor már jelentősen magasabb. Egy fix stéggel víz alá kerültek volna a támgerendák a magasabb vízállásnál. Így viszont azonos magasságban voltak az eszközök az uszályhoz képest, hogy minden elem úszott a vízen. A támgerendák hossza és a meredek partfal miatt csak a “víz fölötti” alátámasztás volt lehetséges.
Fürdőstég Balatonszepezd
Fürdőstég Balatonszepezd (2022)
Kiemelt úszóstég munkáink a 2022-es évből.
Úszóstég - 2021
Kiemelt úszóstég munkáink a 2021-es évből.
SUP vízreszálló
Balaton átevezés Zamárdi - 2021
Balaton átevezés Zamárdi - 2021
Úszó Európa Bajnokság Lupa-tó - 2021
Úszó Európa Bajnokság Lupa-tó - 2021
Úszó Országos Bajnokság Szeged Maty-ér - 2021
Úszó Országos Bajnokság Szeged Maty-ér - 2021
Úszóstég - 2020
2020 - kiemelt úszóstég projektjeink!
További információért keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén!
Úszóstég - 2019 nyara
Kedvenc munkáink képekben. Részletes információkért forduljon hozzánk bizalommal!
Úszóstég - 2019 nyara 2
Katedrális - a forgatás részesei lehettünk
Ken Follett világhírű író Fótra látogatott, ahol az egyik leghíresebb művéből, A katedrális című regényből készülő minisorozat forgatási munkálataiba pillantott be. A Ridley Scott produceri kezei alatt készülő filmben Donald Sutherland, a Deadwood című sorozatból ismert Ian McShane, valamint Rufus Sewell játssza a főszerepet.
Így kezdődik az Élet&Stílus magazin cikke velünk, a részletekért kattints a linkre:http://www.eletstilusmagazin.hu/lifelike/steget-tessekMár olvasta a cikket? Tekintse meg termékeinket is!
Spy - forgatás a Balatonon
Itt az év egyik legviccesebb filmje, pedig minden ellene szólt. Vicces benne a többnyire idegesítő Melissa McCarthy, és kegyetlenül vicces benne Jason Statham is. Ráadásul Magyarországon forgott.
További információk a filmről:https://port.hu/adatlap/film/tv/eragon-eragon/movie-80810Kép forrása:http://www.shurtugal.com/2017/11/20/is-there-a-place-in-hollywood-for-a-rebooted-eragon-film-franchise/
Eragon
Magyarországon is forgatták az Eragon című fantasy filmet, ahol a díszletek alapelemeiként szolgálhattak az általunk forgalmazott termékek.
A teljes cikk itt tovább olvasható:http://player.hu/kult/a-kem-kritika/Kép forrása: https://www.youtube.com/watch?v=--ecps5F9gIÉrdekli milyen elemekkel járulhattunk hozzá a film egyik legizgalmasabb robbantásos jelenetéhez?Tekintse meg szabadon kombinálható úszóstég elemeink listáját!
Rólunk, velünk - eletstilusmagazin.hu
A vizek elengedhetetlen tartozéka manapság a stég is, idehaza pedig az Úszóstég Kft. az, amely – mint a terület világgazdájának, a Jetfloat Internationalnek a kizárólagos magyarországi képviselője – gondoskodik a termék ismertségéről és széleskörű használatáról.
Kezdte cikkét a ZAOL.HU.Úszóstég elemeinket ismét a díszletek vehették birtokba.Tovább a ZAOL.HU cikkére:https://www.zaol.hu/cimlapon/ken-follett-magyarorszagon-a-katedralis-forgatasara-erkezett-az-iro-1452255/Kép forrása:PORT.HUMely elérhető termékeink vettek részt a forgatáson?Kattintás után elérhetőek!