Email elérhetőségünk megváltozott!
  info@uszosteg.hu

Sikereink

Úszóstég - 2023
Kiemelt úszóstég munkáink a 2023-as évből.
Vízi színház 2
Vízi színház
A Kulturális Egyesület stéget bérelt a kívánt formációban, majd egy kisteherautóval járták körbe a Balatont, minden nap más helyszínen tartva az előadásukat.
Emellett a motorcsónak védve van az esetleges nagyobb hullámkeltéstől és az uszadékoktól is, külön kikötőstégre sincs szükség. A videón bemutatjuk a felvezető rendszer működését.
Motorcsónak rávezető rendszer
A Szentendrei-Dunaágra építettünk egy motorcsónak felvezető rendszert. A part felől az átjáróhíd két talajcsavarral van rögzítve a homokba, így nem volt szükség betonozásra, illetve könnyen és gyorsan lekövethető a vízszintváltozás árvíz idején is.
Dunai árvíz
A karácsonyi árvíz meglepetésként érte az országot. Az ünnepek alatt is rendelkezésre álltunk ügyfeleink részére, sikeres megoldást biztosítva a felmerülő problémákra. A szükség-hidakon biztonságosan megközelíthetőek a parthoz fixre rögzített veszteglő hajók.
Biciklis ügyességi pálya
Cegléden építettünk egy 1m széles és 43m hosszú úszó hidat a Laska Fesztivál- és az Extrém Sportnapokra a Fürdő tóra.
Balaton Solar Boat Challenge 2
Balaton Solar Boat Challenge
Cégünk építette a mobil billenősóját és stéget a Balaton Solar Boat Challenge rendezvényre Balatonalmádiban a Szent Erzsébet Ligetben a móló mellett. Vízreszállási lehetőséget biztosítva a különböző országokból érkező egyetemi csapatok hajóinak.
Emellett készítettünk egy billenőrámpát a mozgássérült vendégek számára, amely nagy sikert aratott. Egy segítő személy elegendő a használathoz, a ki- és beszálláshoz egyaránt (nincsen szükség víznyomásos vagy tekerős emelő szerkezetre). A videón szemléltetjük a működését.
Alsóörsi Községi strand
A 2023-as évben az Alsóörsi Községi strand továbbfejlesztette az úszóstég készletét egy második fürdőszigettel, illetve egy partról induló stéggel a kisebb gyerekek számára.
Fürdősziget Rülzheim
Úszóstég - 2022

Továbbfejlesztett vízicsúszda - 2022 - 1.
Hévízi-tó - 2022
Hévízi-tó - 2022
Továbbfejlesztett vízicsúszda - 2022
Továbbfejlesztett vízicsúszda, MSZ-EN1069-1 szabványnak megfelelően - 2022
Jolle rávezető rendszer Balatonalmádi - 2022
Jolle rávezető rendszer Balatonalmádi - 2022
Hévízi-tó - 2022
Állóhajó lecsatlakoztatás időszakos szemle miatt
A Jetfloat úszóstég elemek sokoldalú felhasználhatóságának szemléltetése egy konkrét példán keresztül.
Fürdőstég Balatonszepezden
Fürdőstég Balatonszepezd
Fürdőstég Balatonszepezd (2022)
Ügyfelünk még a 2013-as árvíz idején vette az úszóstég elemeket, hogy meg tudja közelíteni az uszályt,
mert a fix átjáróhíd víz alá került. Ez követően nyaranta motorcsónak kikötőnek és felvezető rendszernek vannak hasznosítva az elemek. Most pedig az uszály időszakos szemléje kapcsán építettünk belőle munkapontonokat,
kihasználva a kimagasló teherbíró képességeket. A szárazföld felől nem lehet daruval megközelíteni az uszályt. Az úszóstég pontonok lehetővé tették a vízszintváltozás lekövetését. Az uszály lecsatlakoztatásakor alacsony volt a Duna vízállása, visszakapcsoláskor már jelentősen magasabb. Egy fix stéggel víz alá kerültek volna a támgerendák a magasabb vízállásnál. Így viszont azonos magasságban voltak az eszközök az uszályhoz képest, hogy minden elem úszott a vízen. A támgerendák hossza és a meredek partfal miatt csak a “víz fölötti” alátámasztás volt lehetséges.
Szükséghíd, Majális Szigethalom - 2022
Szükséghíd, Majális Szigethalom - 2022
Kiemelt úszóstég munkáink a 2022-es évből.
Katedrális - a forgatás részesei lehettünk
Ken Follett világhírű író Fótra látogatott, ahol az egyik leghíresebb művéből, A katedrális című regényből készülő minisorozat forgatási munkálataiba pillantott be. A Ridley Scott produceri kezei alatt készülő filmben Donald Sutherland, a Deadwood című sorozatból ismert Ian McShane, valamint Rufus Sewell játssza a főszerepet.
SUP vízreszálló
Spy - forgatás a Balatonon
Itt az év egyik legviccesebb filmje, pedig minden ellene szólt. Vicces benne a többnyire idegesítő Melissa McCarthy, és kegyetlenül vicces benne Jason Statham is. Ráadásul Magyarországon forgott.
Eragon
Magyarországon is forgatták az Eragon című fantasy filmet, ahol a díszletek alapelemeiként szolgálhattak az általunk forgalmazott termékek.
Rólunk, velünk - eletstilusmagazin.hu
A vizek elengedhetetlen tartozéka manapság a stég is, idehaza pedig az Úszóstég Kft. az, amely – mint a terület világgazdájának, a Jetfloat Internationalnek a kizárólagos magyarországi képviselője – gondoskodik a termék ismertségéről és széleskörű használatáról.
Úszóstég - 2019 nyara
Kedvenc munkáink képekben. Részletes információkért forduljon hozzánk bizalommal!
További információért keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén!
Úszóstég - 2020
2020 - kiemelt úszóstég projektjeink!
Úszóstég - 2019 nyara 2
Úszó Európa Bajnokság Lupa-tó - 2021
Úszó Európa Bajnokság Lupa-tó - 2021
Így kezdődik az Élet&Stílus magazin cikke velünk, a részletekért kattints a linkre:http://www.eletstilusmagazin.hu/lifelike/steget-tessekMár olvasta a cikket? Tekintse meg termékeinket is!
Úszó Országos Bajnokság Szeged Maty-ér - 2021
Úszó Országos Bajnokság Szeged Maty-ér - 2021
További információk a filmről:https://port.hu/adatlap/film/tv/eragon-eragon/movie-80810Kép forrása:http://www.shurtugal.com/2017/11/20/is-there-a-place-in-hollywood-for-a-rebooted-eragon-film-franchise/
Balaton átevezés Zamárdi - 2021
Balaton átevezés Zamárdi - 2021
A teljes cikk itt tovább olvasható:http://player.hu/kult/a-kem-kritika/Kép forrása: https://www.youtube.com/watch?v=--ecps5F9gIÉrdekli milyen elemekkel járulhattunk hozzá a film egyik legizgalmasabb robbantásos jelenetéhez?Tekintse meg szabadon kombinálható úszóstég elemeink listáját!
Úszóstég - 2021
Kiemelt úszóstég munkáink a 2021-es évből.
Kezdte cikkét a ZAOL.HU.Úszóstég elemeinket ismét a díszletek vehették birtokba.Tovább a ZAOL.HU cikkére:https://www.zaol.hu/cimlapon/ken-follett-magyarorszagon-a-katedralis-forgatasara-erkezett-az-iro-1452255/Kép forrása:PORT.HUMely elérhető termékeink vettek részt a forgatáson?Kattintás után elérhetőek!