Technológia

Termék és minőség
Szelepcsavar: Az elemek szárazon tartását és vízállóságát az elemek oldalán található csavar biztosítja, mely gumi O- gyűrűvel van tömítve. Homorú fenék: A homorú fenék biztosítja a stabilitást a víz felületén. A fenék közepén egy lencse alakú vákuum buborék képződik, mely rátapasztja a vízre az elemet. Oldalcsavar: Az anya az oldalsó csavaron egy lecsavarodás biztosítóval van ellátva, mely akadók a fülek alján lévő hornyokban elakadnak. Kapcsoló tüske: Egy speciális módszer az elemek összekapcsolására. Ahol nem férünk hozzá az elemek aljához – nem tudunk csavart használni – ott az elemeken lévő füleket ezzel a tüskével összetűzzük. Ezt követően 45 fokos elfordítás után a tüskén lévő négy oldalsó pöcök beleül a fülek alján lévő hornyokba, így biztosítva az elemek összekapcsolódását.
Anyagok
A Jetfloat R International elemek a Lupolen 5261 Z / BASF / óriásmolekulás polietilénből készülnek. A Lupolen 5261 Z / BASF / óriásmolekulák 0,95 kg/cm3 testsűrűségűek. Az elemek gyártása során (rotációs öntés) az alapanyagból egy vevőbarát termék képződik. Az összes Jetfloat elem 100%-ban a Lupolen 5261 Z alapanyagból készül, mely anyag élelmiszer felhasználási tisztaságú, és visszadolgozott anyagot nem tartalmaz.
Anyagok 4
Rugalmasság
Ügyfeleink a JETFLOAT úszóelemekkel nap, mint nap más funkciót tudnak kialakítani. Ami ma munkatutaj, az holnap funkcionálhat fürdőstégként, csónakkikötőként, vagy akár úszószínpadként is, majd a következő szezonban halneveldeként, halfarmként.
Nincs olyan úszó felhasználás, ahol ne kapcsolódna minden elem egymáshoz. Ügyfeleink nem találkozhatnak olyan elemekkel, amelyek eltérnének méretben (nagyobbak, kisebbek vagy épp keskenyebbek lennének), mint a korábban vásároltak. A lyuktáv minden esetben 50cm és az elemek évek múlva is kompatibilisek egymással. A kiépítés és az újra szétszedés egyaránt nagyon gyorsan elvégezhető és az elemek negyven év múlva is illeszkednek egymáshoz. A hosszú élettartam eredményeként a JETFLOAT termékek értékállósága biztosított.
Szerelés
Ön is nagyon egyszerűen elvégezheti az összeszerelést. A könnyebb megérthetőség érdekében kérjen kereskedőnktől egy szerelési útmutatót. A JETFLOAT úszóelemeket egy egyenes felületen helyezze egymás mellé oly módon, hogy az elemek járófelületén lévő céglógó (“Jetfloat”) mindig egy irányba nézzen. Ezt segítendő az elemek sarkán lévő pontok is megmutatják a helyes sorrendet, az 1, 2, 3, 4-es saroknak kell találkoznia. Ezek a pontok a járófelület sarkain találhatók. Az összeszerelés előtt az elemek oldalán lévő töltő csavarokat a T kulccsal feszesen be kell csavarni.
Építési utasítás a dupla elemhez:Párhuzamos kapcsolódásnál középen mindig csak két kapcsoló fül találkozik, a Nr.1 és 4., ezért ott marad egy rés, amit egy dupla hézagoló alátéttel ki kell tölteni. Az elemek élénél természetesen mindig négy fül találkozik össze.Téglakötésű összeépítés:Amikor a dupla elemeket elcsúsztatjuk egy fél elemhosszal, akkor minden kapcsolódási pontnál be kell építeni egy szimpla alátétet, mert csak három fül találkozik.Építési utasítás az egyes elemekhez:Az egyes elemeket egymás mellé kell csúsztatni a fent ismertetett módon, utána a kapcsoló tüskét beledugni a lyukba és a szerelő kulccsal rögzíteni kell. Az elemek összeszerelésével rövidebb vagy hosszabb, kisebb vagy nagyobb úszófelületeket tudunk kialakítani. Az elemek rögzítését a felületen a kapcsoló tüske biztosítja. Nagy felületeknél kisebb szegmenseket alakítunk ki és azokat a vízfelületen rögzítjük egymáshoz. A rögzítés úgy történik, hogy az összeszerelt szegmenseket – lásd fenti sorrend – egymás mellé úsztatjuk, a kapcsoló tüskéket felülről beletoljuk a fülekbe. Abban az esetben, ha nem illeszkedne, akkor segítsen a láb erejével. Ezután a szerelőkulcsot beleillesztjük a kapcsoló tüskén lévő két furatba és 45 fokkal – 1/8 csavarás – elforgatjuk. Mindegy, hogy a csavarás jobbra vagy balra történik, a kapcsoló tüske stabilan fog állni. Akkor dolgoztunk helyesen, ha a kapcsoló tüskén lévő furatok párhuzamosan futnak az elemek éleivel.