Felhasználhatóság

Bérlemény
A JETFLOAT rendszer elérhető az Ön számára egyszeri alkalomra is bérlemény formájában, így megfelelő lehet eseményszínpad kialakításhoz, rövid idejű szereléshez, filmforgatáshoz vagy építkezéshez. További információért forduljon hozzánk bizalommal! Elérhetőségünk: Úszóstég Kft +36 20 954-75-94
Horgászstég, úszóstég
Eseménysziget
A Jetfloat rendszer alkalmas zenekari koncertekhez színpad kialakítására, fesztiválsátor felállítására, a tűzoltóság részére alépítmény, vízi golfsziget, ugrósánc vagy beltéri animátor sziget kialakítására, úszómedencék körbekerítésére.
A JETFLOAT rendszer alkalmas a következők kialakítására:motorizált szállítótutajhíd, személyi forgalom részérehíd, munkavégzéshezhelikopter leszálló szigetúszó madárköltőhelyszivattyútelepolajfogó gát
Fürdőstég
Fürdőstég kialakítása az Ön strandján, mely kényelmes napozófelületet biztosít vendégei számára a legkülönbözőbb helyeken: sziklás öblökben, mélyülő víz vagy változó vízmélységű (ár- apály) területeken vagy akár korallszigetek felett is. A stég felülete igény szerint levédhető fa vagy WPC burkolattal.
Rávezető rendszer 5
Yachtkikötő
Elemes pontonrendszerünk lehetőséget biztosít a hajójának a legmegfelelőbb méretű (szélességű és hosszúságú) hajóbeálló kialakítására úgy, hogy az a lehető legbiztonságosabb legyen!
Úszóhíd Aquapark Balaton
Fürdősziget
A Jetfloat elemekből kialakított fürdősziget zárt úszómedencével és süllyesztett fenékkel biztonságos fürdőzési lehetőséget nyújt. A biztonsági háló gondoskodik arról, hogy mindig friss víz kerüljön a medencébe.
Vízipark 8
Kikötőstég
A JETFLOAT stégrendszerek tökéletesen alkalmazhatók vízi sportokhoz, csónakklubokhoz, versenyrendezés esetén rajtoltatáshoz. A csónakstégek mindig ugyanazt a kiállású magasságot biztosítják, vagyis mindig 37cm-rel magasodnak a víz fölé. A mi JETFLOAT lapos elemünk (25 cm) az evezős csónakoknak lett kialakítva.
Érdekli a napkollektorok vízfelületeken történő felhasználása, kérdése lenne a termékről? Itt felteheti!
Munkasziget
A JETFLOAT elemek újrafelhasználható műanyagból készülnek, így sokféle vegyi anyagnak és savnak ellenállnak. Nem kell számolni a korrózióval, mely nélkülözhetővé teszi az elemek védelmét, ezzel biztosítva a felhasználási területek sokféleségét.
Vízvédelem 7
Rávezető rendszer
A Drive-on-system a hajókat kiemeli a vízből és pihenő helyzetben a víz felett tárolja azokat, így nincs többé szükség alga gátló festékre. JETFLOAT rávezető rendszer alkalmazásával megspórolhatja a drága tisztítószereket, antifooling festéket és a hajó alja sem károsodik. A JETFLOAT Drive-on-system optimálisan alakítható az Ön hajójának a formájához.
Érdeklődés most!
Úszóhíd
Az elemes JEFLOAT rendszer rugalmas felhasználhatóságának köszönhetően lehetővé teszi szükséghidak kialakítását személyi és teherforgalomra egyaránt.
Kikötőstég használatban
Vízipark
A JETFLOAT INTERNATIONAL úszóstég rendszere alkalmas víziparkok kialakítására magán és nyitott strandfürdőkben a vízi szórakozási kedvelőknek, így hotelek, campingek fürdőközönségének, az Ön vendégeinek!
Fürdősziget 2
Úszó napkollektorok
A JETFLOAT rendszer alkalmas úszó solar panelek tárolására nyugodt vízfelületen, ezzel növelve azok hatékonyságát. A víz felszínén 15%-kal magasabb energia kinyerése érhető el, mint szárazföldön.
Küldje el érdeklődését még ma!
Horgászstég
Horgászstég felhasználás. Jetfloat elemekből szabadon alakíthat ki igényeinek megfelelő méretű, elrendezésű horgász stéget. Az így létrehozott felületek alkalmasak úszóhíddal, vagy más fixen telepített stégekkel való kapcsolódásra. Az úszóstég elemek gyorsan szétszerelhetőek, szállításuk, tárolásuk ezzel nagyban leegyszerűsödik. Szezonális felhasználástól függően szabadon alakíthatja céljainak megfelelően!
Advent St. Wolfgang Austria
Vízvédelem
Tapasztalt megoldást keres? A JETFLOAT rendszer kiválóan hasznosítható a katasztrófavédelemben és további szükséghelyzetekben, legyen szó árvízvédelemről, technikai mentésről vagy tűzoltósági és vízirendőrségi felhasználásról.
Fürdőstég, bérlés, kölcsönzés, értékesítés